Rezervacije


BAZENI I PLAŽA

BAZENI I PLAŽA

Sunset bazen

Od zore do sumraka Sunset bazen je savršeno mjesto za sunčanje dok promatrate Sunce kako polako klizi prema horizontu. Savršeno čista voda, odvojen mali bazen za naše najmlađe i najdraže, fantastičan bar… Sunset bazen s pogledom na more nudi ponešto za sve ukuse.

Marina bazen

Idealno, zaklonjeno utočište za parove koji se žele opustiti pod gostoljubivim hrvatskim suncem. Zavalite se i uživajte u pogledu, upijajući spokojstvo dok naše osoblje spremno uskače ispuniti svaki Vaš zahtjev.

Lemonia bazen

Savršeno mjesto za cjelodnevni obiteljski provod pod suncem. Poslužite se svježe pripremljenim smoothiejem, sladoledom ili grickalicama kako bi sačuvali energiju i održali raspoloženje dok se zabavljate i zabavljate i zabavljate…

Plaža

Na svega nekoliko koraka od središta resorta smještena je prekrasna plaža u sklopu koje se u ljetnim mjesecima nalazi zaseban VIP dio sa spektakularnim pogledom na čisto Jadransko more.

U sklopu VIP plaže dostupna vam je personalizirana usluga i popratni sadržaji koji uključuju ležaljke sa suncobranima, ručnike, svježe voće, bezalkoholne koktele i neograničene količine obične ili mineralne vode.
Za potpunu relaksaciju moguće je rezervirati termin za masažu te se prepustiti iskusnim rukama naših stručnjaka u ovom neponovljivom ambijentu.
Sve rezervacije za VIP dio plaže moraju biti unaprijed napravljene.

Gosti resorta mogu uživati u besplatnom pristupu bazenima i plaži od svibnja do rujna. Za više informacija vezanih uz radno vrijeme bazena i plaže slobodno nas kontaktirate putem kontakt obrasca sa desne strane ili putem emaila concierge@sungardensdubrovnik.com.

Bazeni i plaža također su na raspolaganju za ekskluzivni zakup povodom posebnih događanja, kao što su koktel zabave, prijemi dobrodošlice i slično.