Rezervacije


Marco Polo dječji klub

Marco Polo dječji klub

Vaša djeca mogu slobodno i nesputano uživati u raskošnom svijetu svoje mašte u sigurnom okruženju našeg Marco Polo dječjeg kluba. Svaki trenutak u Dubrovačkim Vrtovima Sunca predstavlja prelijepu avanturu koja se pamti i prepričava čitav život dok vam je naše stručno i educirano osoblje uvijek na raspolaganju.

Dubrovački Vrtovi Sunca već nekoliko godina imaju uspješnu suradnju s renomiranom tvrtkom Worldwide Kids. Naš koncept obiteljskog odmora omogućuje nevjerojatna iskustva i dragocjene uspomene koje ćete zasigurno nositi za sobom – gdje god bili.

Worldwide Kids osigurava stručnu i profesionalnu obuku naših djelatnika, s ciljem pružanja sigurnih, zabavnih i zanimljivih doživljaja pod stručnim nadzorom naših djelatnika. Usluge čuvanja djece bazirane su na strogim sigurnosnim propisima i pravilima stoga vam svakako preporučamo predbilježbe vezane za zahtjeve oko dječjih aktivnosti, koje možete napraviti putem donjeg linka.

Preuzmite program ovdje

„DISCOVERERS“ BABY KLUB

Od ove godine, naši najmlađi gosti mogu uživati u Baby Klubu osmišljenom za djecu od 9 mjeseci do tri godine (napunjenih 36 mjeseci). U svjetlom i prozračnom prostoru Windroses South & West dvorane, vašoj djeci pružamo sigurnu i motivirajuću okolinu s prekrasnim pogledom i veselim okruženjem. Raspon dječjih aktivnosti iz naše ponude omogućuje djeci priliku za čudesan, kreativan i maštovit odmor, a njihovim roditeljima potpuno opuštanje uz spoznaju da su djeca stručno zbrinuta u sigurnom okruženju. Baby Klub je u ponudi šest dana u tjednu od 5. srpnja do 25. kolovoza, u vremenu od 10:30 do 16:30. Pored Baby Kluba, resort može organizirati dadilju s provjerenim referencama za uslugu čuvanja djece, od 14. svibnja do 30. rujna. Obje usluge su dostupne uz dodatnu nadoplatu i uz obveznu prethodnu rezervaciju.

„EXPLORERS“ MINI KLUB

Bilo da je to odbojka u bazenu, izrada maski i popularno oslikavanje lica, ili istraživanje svijeta kroz brojne programe i aktivnosti, vaš namiliji mogu imati aktivan tjedan u Marco Polo Mini klubu, osmišljenom za djecu od tri do šest godina. Mini Club je na raspolaganju od 14. svibnja do 30. rujna; jutarnji (10:00 do 12:00) i popodnevni program (15:00 do 17:00) je besplatan, dok je podnevni program (od 12:00 do 15:00) uz dodatnu nadoplatu koja pokriva dječji ručak. U posebno uređenom kutku Origano restorana mališani mogu uživati u prilagođenom meniju, koji svaki dan uključuje ukusnu juhu, raznovrsno glavno jelo i šareni desert. Dječji ručak je u ponudi od 28. svibnja do 9. rujna.

„NAVIGATORS“ JUNIOR KLUB

Poznato je odavno kako mladi dječji um konstantno treba pozitivnu stimulaciju i avanturu, a zabavni i kreativni programi Marco Polo junior kluba za djecu od sedam do deset godina će zasigurno probuditi dječju maštu. Pod toplim dubrovačkim suncem te beskrajnim Jadranskim morem na raskošno obrubljenom horizontu, vaši najmiliji mogu imati cijeli dan prepun uzbudljivih događanja. Od sportskih natjecanja do umjetničkih trenutaka - naš tjedan je prepun zabave! Junior klub je raspoloživ na iste satnice i datume kao Mini klub.

Djeca od četiri do 11 godina mogu sudjelovati u tematskom VEČERNJEM PROGRAMU punom dječjih igara, plesa, zabave i smijeha. Pridružite nam se u ljetnim večerima i sudjelujte u uzbudljivim avanturama kao što su „ Vitez i princeza“ „Piratsko blago“, „Zemlja slatkiša - i mnogi drugi. Večernji program u ponudi je svaku večer od 11. lipnja do 2. rujna, u vremenu od 20:00 do 22:00. Usluga je dostupna uz dodatnu nadoplatu i prethodnu rezervaciju.

U samom srcu sezone gosti imaju priliku sresti popularne likove iz crtića u našem „MEET & GREET programu. Razveselite svoje najmlađe i slikajte ih s njihovim omiljenim crtanim likovima, od princeza do superheroja.

„COMMANDERS“ & „HIDEAWAY“ KLUBOVI

Tinejdžeri svih godina mogu se zabavljati bez roditelja i uživati u zanimljivim aktivnostima, poput traganja za dronom, 3d puzzlama i „escape“ programima, kao i sportskim natjecanjima resorta. Naš Commander Klub za djecu od 11 do 15 godina i Hideaway Klub za tinejdžere od 16 godina nude vašoj djeci priliku da upoznaju prijatelje iz cijelog svijeta te dožive najbolje od brojnih sadržaja i lijepog okruženja Dubrovačkih Vrtova Sunca. S izborom bazena i plaže, kao i ponudom unutarnjih i vanjskih sadržaja Sportskog Centra, resort je idealna lokacija i za tinejdžere. Oba kluba su na raspolaganju od ponedjeljka do petka u periodu od 16. srpnja do 2. rujna; Commanders Klub u jutarnjem terminu od 10:00 do 11:30 te Hideaway Klub u popodnevnom terminu od 15:30 do 17:00.

SPORTSKA AKADEMIJA ZA DJECU

Za najmlađe sportaše i one koji to žele postati, Dubrovački Vrtovi Sunca nude djeci od sedam do 15 godina priliku za sudjelovanje u Sportskoj Akademiji koja uključuje omiljene sportove – nogomet, tenis, košarku, plivanje i vaterpolo. Uz rad i zabavu u posebno formiranim grupama, mladi sportaši imat će priliku učiti i igrati s iskusnim igračima i trenerima koji će im pružiti tehničko znanje, ali i usaditi smisao za naporan, timski rad. Sportska Akademija dostupna je na tjednoj bazi, šest dana u tjednu od 28. svibnja do 30. rujna. Za više informacija molimo vas kliknite ovdje.