Rezervacije


Noćni život

Noćni život

Najbolji dubrovački noćni klubovi usko su povezani s Jadranskim morem, sa spektakularnim zalascima sunca i kristalno čistom vodom. Čim zađe sunce klubovi na plaži se pretvaraju u noćne klubove, a svjetski poznati DJ-i podižu atmosferu do usijanja. Elektronska glazba iznimno je popularna u Hrvatskoj, scena je živa i raznovrsna, a klubovi i mjesta za ples do zora niču posvuda. No, niti klasična glazba i opera ne zaostaju za house i dance glazbom u Dubrovniku, pogotovo za vrijeme http://www.dubrovnik-festival.hrDubrovačkih ljetnih igara.

Kako raste dubrovačka party scena tako će rasti i broj klubova i mjesta za izlazak, ali u ovom trenutku dva su kluba bez premca. East-West se nalazi na plaži Banje, a svojim minimalističkim, šik okruženjem mami sve koji žele uživati u plesu i životu. Danju je East-West glamurozni restoran u kojem se mogu pojesti vrhunski morski specijaliteti i pritom uživati u pogledu na Dubrovnik dok čamci dovoze sve one koji čekaju sumrak i transformaciju East-Westa iz restorana u noćni klub. Velika, osunčana terasa pretvara se u lounge bar u kojem filmske i muzičke zvijezde, te poznate modeli, izmiješani s ostalim gostima uživaju u koktelima i glazbi sve do zore. Uglavnom se sluša veseli, rasplesani house, a gosti često nastavljaju partijanje na nekom od brojnih aftera. East-West je najbolji odabir za cijelonoćnu plesnu zabavu uz osvježavajući morski lahor i mlado, glamurozno društvo.

Drugi klub koji u Dubrovniku vrijedi doživjeti nalazi se uz gradsku luku. Gils, dubrovačka institucija, prošlo je ljeto preimenovan u 360º (ponovno se otvara 31. ožujka 2013.), a ime sugerira pogled na cijeli grad iz kluba smještenog između gradskih bedema i luke. Iako se i u 360º zna feštati do zore, zabava ovdje obično prestaje oko jedan. Klub je poznat po restoranu francuske fuzijske kuhinje koje gostima priprema menadžer i chef Jeffrey Vella. Sofisticirana mediteranska kuhinja, s naglaskom na morskim plodovima, zaštitni je znak ovog restorana. No, budite spremni na čekanje na slobodni stol pošto u 360º ne primaju rezervacije. Mjesto koje treba vidjeti i na kojem vrijedi biti viđen 360º je klub za odrasle, ako ne i ozbiljne. Uživajte uz šampanjac dok promatrate prekrasne ljude u prekrasnom klubu.