Rezervacije


Čarobna spa zima

Čarobna spa zima

Ljeto je možda završilo u Dubrovniku, ali sada je vrijeme da druge posebnosti regije dođu do izražaja. Dubrovnik je ipak grad za sva godišnja doba; svako doba ima svoju ljepotu i vlastiti veličanstveni sjaj. I dok ostatak Europe steže ciča zima, smrzavica uvijek zaobiđe Dubrovnik. Zime bi se u ovoj regiji mogle opisati jednom riječju - blage.

Dubrovnik nije samo grad svih sezona; on je i grad s dva lica. Toplo ljetno lice pokazuje kada se cijeli svijet spusti u taj jadranski biser, a smireno zimsko lice kada mir i spokoj obaviju cijelu regiju. Zima je vrijeme za punjenje vlastitih baterija, propitivanje vlastitih potreba i posvećivanje vremena sebi. U Dubrovačkim Vrtovima Sunca želimo da se usredotočite na sebe… ne brinite, mi ćemo vam pritom pomagati. Prvi korak mogao bi biti posjet našemu nagrađivanom centru Spa u kojemu je vaša dobrobit naša briga. Naš Spa koristi samo proizvode iz domaćeg uzgoja koji se prave od prirodnih sastojaka. Naš Spa povezuje moderne tehnologije s esencijama Dalmacije i Jadranskog mora.

Sljedeća stanica na vašoj turi blagostanja Dubrovačkim Vrtovima Sunca trebao bi biti naš sportski centar u zatvorenome. S potpuno opremljenom teretanom, terenima za košarku, tenis i skvoš, sportski centar jedan je od glavnih centara na jugu Hrvatske. Možete unajmiti bicikl u našem sportskom centru i naoružani informacijama iznutra koje ćete dobiti od našeg osoblja možete otkrivati lokalne ljepote našeg odmarališta s pet zvjezdica.
Nakon svojega radnog mediteranskog dana uživajte na stanci u našemu Maraska Lounge Baru, grickajte ukusne grickalice ili popijte opuštajući koktel dok uživate u panoramama Jadranskog mora koje se vječno mijenja na vašem horizontu. Zamolite naše susretljivo osoblje u baru da pripremi jedan od originalnih dugih koktela koji su naš zaštitni znak, ili im samo kažite da vas iznenade.

Dubrovnik ne spava tijekom zime. Zamjenjuje svoje lice puno nježnijim koje može izgledati pospano ili opušteno. Uvelike to i jest tako, ali na taj način trebate razmišljati i o sebi. Ljetne gužve su prošle i sada je vrijeme da uživate u Dubrovniku i njegovoj blažoj klimi. Svjež jadranski morski zrak, zimzelena priroda i Dubrovački Vrtovi Sunca koji su uvijek puni dobrodošlice.