Rezervacije


ORGANIZIRAJTE SAVRŠENI EVENT

ORGANIZIRAJTE SAVRŠENI EVENT

Očaravajuće prirodne ljepote Hrvatske, prostrane i fleksibilne dvorane i prostori, među najboljima u Hrvatskoj i na Jadranu, čine Dubrovačke Vrtove Sunca savršenim izborom za organiziranje svih vrsta događanja u Dubrovniku. Bilo da je riječ o kongresu, vjenčanju, team buildingu ili banketu, impresivnih 1.800 kvadratnih metara prostora više je nego dovoljno da ostvarite sve svoje zamisli i ugostite svoje goste. Velik izbor višenamjenskih dvorana, među kojima izdvajamo multifunkcionalnu banketnu dvoranu te osam dodatnih dvorana za sastanke i nenadmašne pogodnosti za opuštanje i uživanje san su svakog organizatora, delegata i gosta na našim eventima.

Resort se prostire na 200.000 kvadratnih metara prekrasno održavanih površina, na jedinstvenoj lokaciji i s mnogim pogodnostima, vrijednim svake od pet zvjezdica kojima se ponosimo. Organizatorima događanja nudimo mogućnost da stvore event krojen prema njihovim željama i specifikacijama, a sve to na pristupačnoj i prelijepoj lokaciji.

Dubrovački Vrtovi Sunca savršeno su mjesto za organiziranje događanja bilo koje vrste, bez obzira na broj gostiju, od jednog do 1000. 201 hotelska soba, 207 ekskluzivnih rezidencija, nagrađivani spa centar, sportski centar, niz mondenih barova i restorana, krovna terasa s koje se pruža spektakularan pogled na more, tri vanjska bazena, privatna plaža i mala marina samo su neke od pogodnosti koje nudimo.

Od team buildinga do sportskih aktivnosti, od konferencija do vjenčanja, od kulturnih i povijesnih izleta do relaksacije – nudimo i organiziramo zabavu, edukaciju i usluge za sve.

Svjetski poznati Stari Grad na svakom koraku otkriva jedinstvenu arhitekturu, kulturu i povijest te je idealna kulisa za sve vrste aktivnosti. Turistička razgledavanja, isprobavanje vrhunskih vina, ronjenje, kayaking, izleti brodom oko Elafitskih otoka ili naprosto ugodno vrijeme za opuštanje i odmaranje dostupni su svim našim gostima.

Glavne karakteristike

  • Osam dvorana na površini od 1800 m2
  • Široki raspon poslovnih usluga
  • Besplatan high-speed bežični internet
  • Individualno kontrolirana klimatizacija
  • Prirodno dnevno svjetlo u većini prostorija za sastanke
  • Stručni tim za organizaciju Skupova i događanja
  • Područje za prijem gostiju
  • Poseban ulaz za delegate
  • Moderna audiovizualna oprema