Rezervacije


Plivačka i vaterpolo akademija

Plivačka i vaterpolo akademija

Dubrovnik je, kao i ostatak zemlje, lud za sportom, međutim jedan sport posebno se ističe - vaterpolo. U Dubrovniku je vaterpolo više od sporta - to je način života. Od najranije dobi, često i prije nego prohodaju, dubrovačka djeca nauče igrati ovaj sport u vodi, po uzoru na najpopularniji klub u Dubrovniku – Jug.

Dubrovački Vrtovi Sunca idealna su lokacija za učenje ovog popularnog sporta. Plivačka i vaterpolo akademija održava se od 27. svibnja 2019. do 29. rujna 2019. i namijenjena je djeci od 7 do 15 godina. Na prvom treningu polaznici će se podijeliti u dvije skupine, ovisno o stupnju predznanja, koje će se testirati ponedjeljkom. Trening se održava u moru, od ponedjeljka do subote. Sudionici se mogu pridružiti Akademiji bilo koji dan u tjednu, ovisno o datumu dolaska.

Svaki sudionik Plivačke i vaterpolo akademije dobit će: Nike vrećasti ruksak, vaterpolsku kapicu i ručnik, a po završetku diplomu i medalju.

Vještine:

Tehnike zagrijavanja, plivanje s loptom, dodavanje i udarac s naglaskom na pravilnu poziciju tijela, realizacija kontri, udaraca na gol uz proplivavanje i blokove, igra obrana - napad vanjska pozicija, igra obrana - napad pozicija, centar.

Cijena:

Plivačka i vaterpolo akademija: 250 €

Broj polaznika: maksimalno 15

Informacije i rezervacije

Za dodatne upite i rezervacije kontaktirajte nas na:
Tel. +385 20 361 503 / E-mail: reservations@sungardensdubrovnik.com

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, preporučujemo rezervaciju željenog termina unaprijed.

Dubrovački Vrtovi Sunca zadržavaju pravo izmjene datuma, vremena i mjesta održavanja Plivačke i vaterpolo akademije.