Rezervacije


POSJEDOVANJE

POSJEDOVANJE

Kupovina rezidencije u našem resortu znači puno više od kupovine još jedne nekretnine. Naš tim stručnjaka i majstora brinut će o održavanju Vaše rezidencije. Također, pobrinut ćemo se da Vaša rezidencija bude iznajmljena dok ne boravite u njoj kako bi maksimizirali prihode te tako smanjili ukupne troškove. Posjedovati rezidenciju u Dubrovačkim Vrtovima Sunca jednostavan je i savršen način da se odmorite u društvu obitelji i prijatelja na Vašem komadiću obale Jadranskog mora.

Apartmani dostupni za kupovinu:

- Potpuna opremljenost s pet zvjezdica
- Vrlo povoljne mogućnosti hipotekarnog kreditiranja
- Mogućnost ostvarivanja prihoda putem iznajmljivanja apartmana
- Cijena jednosobnog apartmana od 225.000 eura
- Hrvatska je članica EU i prepoznata je kako jedno od najbrže rastućih turističkih odredišta u Europi
- Dubrovački Vrtovi Sunca osvojili su brojne nagrade za izvrsnost, gostoljubivost i kvalitetu

Vrtovi sunca uspješno kombiniraju modernu i tradicionalnu arhitekturu sa sofisticiranim uređenjem interijera te pogledom na more od kojeg zastaje dah. Unutar našeg odmarališta s pet zvjezdica pronaći ćete mnoge restorane i barove, nagrađivani spa, skrivenu plažu, vrhunske uvjete za sport i pravo bogatstvo raznih aktivnosti dostupnih na svakom koraku. Vrtovi sunca zajednica su posvećena dobrim stvarima u životu. Što god podrazumijevali pod 'relaksacijom', mi to imamo.

Smještene na sjajnoj lokaciji, na brežuljku, okrenute prema moru i suncu, naše su rezidencije izgrađene u tradicionalnom mediteranskom stilu. Mnoge imaju vlastite, privatne vrtove dok one s balkonima i terasama nude neometan pogled na more.

Prostrani interijeri inspirirani su savjetima međunarodnih konzultanata za dizajn, Hirsch Bedner Associates, tvrtke koja na popisu klijenata ima mnoge svjetske luksuzne hotele i odmarališta. Opremljene u modernom stilu. koji asocira na mora i lokalne krajobraze, rezidencije su namještene i osmišljene do najsitnijih detalja.

Naše vrhunski osposobljeno i posvećeno osoblje vodit će brigu oko održavanja Vaše rezidencije te iznajmljivanja kako bi što prije povratili investiciju, a Vi za to vrijeme možete odmarati, opustiti se, upoznati susjede te provesti kvalitetno vrijeme s obitelji i prijateljima.

Osim luksuza i odmora, Dubrovački Vrtovi Sunca bude osjećaje pripadnosti mjestu kao stvorenom za život. Na našoj ćete šetnici pronaći mnogobrojne butike sa modernom odjećom, lokalne artefakte i frizerski salon & salon ljepote. Na našoj ćete šetnici pronaći trgovinu sa pekarom Rosetta, mnogobrojne butike i trgovine sa modernom odjećom, lokalne artefakte te frizerski salon & salon ljepote.

Vrtovi sunca idealna su polazišna točka za istraživanje i uživanje u svemu što južna Dalmacija nudi tijekom cijele godine. Naše pogodnosti s pet zvjezdica, zajedno s našim osobljem, pobrinut će se za sve, a Vama preostaje opustiti se i bezbrižno živjeti na 'mediteranski način'. Uživajte u luksuznom življenju. Zauvijek.

Za sve informacije u vezi dostupnosti slobodnih apartmana i cijena, molimo da kontaktirate naš prodajni tim.