Rezervacije


Opustite se u Dubrovačkim Vrtovima Sunca

Opustite se u Dubrovačkim Vrtovima Sunca

Opustite se u Dubrovačkim Vrtovima Sunca, biseru hrvatske obale Jadranskog mora. Dubrovnik mnogi smatraju prestižnom mediteranskom destinacijom i najboljim mjestom za opuštanje i odmor od hektičnog i kaotičnog načina života modernog svijeta. Interes za Dubrovnik dosad nikada nije bio veći. Međunarodni mediji su se zaljubili u naš grad, a posjetitelji iz cijeloga svijeta dolaze svakoga dana. Tempo života postaje sve brži i brži, no posjet Dubrovniku vodi vas u ležernije vode.

Opustite se, pomladite se i iscijelite um, tijelo i duh uživajući u jednom od naših umirujućih tretmana u nagrađivanom spa & wellness centru Spa by OCCO. U tretmanima koje nudi Spa by OCCO upotrebljavaju se isključivo proizvodi načinjeni od prirodnih sastojaka, po čemu je ovaj spa & wellness centar jedinstven u Hrvatskoj. U svim našim tretmanima namijenima njezi lica, tijela i podizanju energije te masažama upotrebljavamo OCCO proizvode načinjene od ekstrakata lokalnog bilja, cvijeća, ljekovitog bilja i minerala iz dubrovačkog područja i Jadranskog mora. Mi vjerujemo da zaslužujete najbolje. Spa by OCCO je u svojoj kratkoj povijesti već dobio značajan broj nagrada, uključujući i prestižnu nagradu za najbolji spa & wellness centar koju mu je dodijelio časopis Spa Traveller i to već četiri godine za redom. Jednom kada isprobate ponudu našeg centra Spa by OCCO, shvatit ćete zašto držimo vodeću poziciju u hrvatskom spa & wellness turizmu. Uživajte u pomlađujućoj masaži u našem centru, a nakon toga se prošetajte do plaže i uživajte u predivnoj panorami Jadranskog mora i uskoro ćete zaboraviti sve vaše brige i probleme, zatim uskočite u Jacuzzi ili osvježavajući bazen. Dubrovački Vrtovi Sunca uistinu čine život ljepšim.

Iskoristite jednu od naših ekskluzivnih ponuda skrojenih u skladu s vašim željama. Osmislili smo osam posebno dizajniranih paketa kako bismo zadovoljili vaše potrebe. Osjećate li potrebu da se opustite, za vas je naš Savršeni wellness odmor paket savršen izbor. Žudite li za aktivnim odmorom, uživajte u sadržaju koji vam nudi naš Aktivni odmor paket, a želite li vašeg partnera iznenaditi romantičnim odmorom za dvoje, izaberite naš Bijeg u dvoje! paket. Kao luksuzni resort koji nudi sve sadržaje i mogućnostii koje očekujete od jednog resorta svjetske klase, Dubrovački Vrtovi Sunca predstavljaju rajsku lokaciju. Nudimo rješenja za mladence, parove, obitelji i grupe. Dođite u Dubrovnik i posjetite nas!