Rezervacije


SPA PONUDE

SPA PONUDE

Spa centar u Dubrovačkim Vrtovima Sunca odraz je holističkog pristupa i proizvoda iznimne povezanosti sa snagom prirode. Veliku pozornost poklanjamo izboru profesionalne opreme i kozmetike, a ponajprije našem stručno educiranom timu terapeuta. Njihov individualni pristup i fleksibilnost u odnosu prema klijentu učinit će Vaše iskustvo nezaboravnim.

U suradnji s vrhunskim stručnjacima pripremili smo bogatu spa ponudu tretmana za lice i tijelo, temeljenih na tradiciji s dokazanim učincima na zdravlje. Autentične tehnike i vrhunski proizvodi tijelu će vratiti vitalnost te pružiti vidljive rezultate blagostanja.

Pomladite svoj um i tijelo uz spa rituale njege lica, hranjive tretmane cijelog tijela te umirujuće masaže za savršenu njegu, osmišljene prema individualnim potrebama. Ekskluzivno u ponudi Dubrovačkih Vrtova Sunca, isprobajte naš prepoznatljivi ljekoviti tretman, Spa Magnezij masažu s dodatkom čistog morskog magnezija koji prodire duboko u kožu i mišiće.

Za potpunu relaksaciju ne propustite tajlandsku masažu na plaži . Uživajte u posebnom spa iskustvu inspiriranom ljepotom dalmatinske obale dok upijate sunčeve zrake i mirise Mediterana. Tajlandska masaža na plaži dostupna je tijekom ljetne sezone.

Ako putujete u paru ili na obiteljskom putovanju želite odvojiti vrijeme samo za odrasle, za jedinstven romantičan ugođaj odaberite jedan od luksuznih spa tretmana za parove. Nakon zajedničke masaže uživajte u luksuznom apartmanu uz voćnu platu i svježe cijeđene sokove.

Za maksimalnu udobnost opustite se u luksuzu vlastitog apartmana. OCCO holistička masaža osmišljena je kao kombinacija najboljih masažnih tehnika s holističkim pristupom. Uživajte u posebnom ambijentu, uz miris esencijalnih ulja i prepustite se harmoničnom spa ugođaju bez napuštanja svog apartmana.

U ponudi također imamo specijalizirane spa tretmane za tinejdžere, kako za lice, tako i za tijelo. Tretmani su prilagođeni koži tinejdžera i zahtjevima njihove dobi. Proizvodi za lice pažljivo se biraju, masažom se umiruje i hrani njihova koža, a manikurom i pedikurom ugađa im se do krajnjih granica. Za svaki od navedenih tretmana postoji dobna granica i na svakom uz tinejdžera treba biti prisutna odrasla osoba.