Rezervacije


Teniska akademija

Teniska akademija

Teniska akademija idealna je za djecu koja se žele upoznati s čarima ovog prekrasnog sporta ili unaprijediti svoje teniske vještine tijekom odmora u Dubrovačkim Vrtovima Sunca. Druženje s vršnjacima, rad u motivirajućem okruženju te fizička aktivnost idealna su kombinacija za razvijanje motoričkih i koordinacijskih sposobnosti za vrijeme ljetnih praznika.

Teniska akademija održava se od 27. svibnja 2019. do 29. rujna 2019. i namijenjena je djeci od 7 do 15 godina. Grupe od maksimalno 6 djece omogućavaju individualan pristup svakom djetetu te rad na tehnici uz profesionalnog trenera na zemljanom teniskom terenu. Trening će se održavati od ponedjeljka do subote od 09:00 do 10:30 sati. Svaki sudionik Teniske akademije dobit će: Nike vrećasti ruksak, majicu i hlačice, a po završetku diplomu i medalju. Sudionici se mogu pridružiti Akademiji bilo koji dan u tjednu, ovisno o datumu dolaska.

Vještine:

Tehnike zagrijavanja; forhend udarac - tehnika, kretanje, taktika; bekend udarac - tehnika, kretanje, taktika; servis i retern tehnika; držanje lopte u igri; volej i smeč - tehnika; kretanje; taktika.

Cijena:

Teniska akademija: 350 € po djetetu

Broj polaznika: maksimalno 6

Informacije i rezervacije

Za dodatne upite i rezervacije kontaktirajte nas na:
Tel. +385 20 361 503 / E-mail: reservations@sungardensdubrovnik.com

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, preporučujemo rezervaciju željenog termina unaprijed.

Dubrovački Vrtovi Sunca zadržavaju pravo izmjene datuma, vremena i mjesta održavanja Teniske akademije.